Hlavné menu:

Glasurit 923-610 HS VOC bezfarebný lak, rýchloschnúci

KEĎ SA EFEKTIVITA STRETÁVA SO VŠESTRANNOSŤOU
07.01.2018

Až doteraz bol rýchloschnúci lak určený na menšie opravované plochy. Tieto časy sú už ale minulosťou. Glasuritu sa podarilo využiť rýchle schnutie na široké spektrum aplikácií. Riešenie, ktoré umožňuje autoservisom a lakovniam odteraz pracovať ešte efektívnejšie, sa volá Glasurit 923-610 HS bezfarebný lak, rýchloschnúci.

Autoservisy a lakovne, ktoré sa snažia svoj čas procesu ešte viac skrátiť, dokážu s týmto novým bezfarebným lakom z Glasuritu skutočne ušetriť. Nevyžaduje si totiž žiaden čas odvetrania a žiadnu prísadu a po krátkom sušení vo vypaľovacej kabíne pri teplote objektu 60 °C je výsledok excelentný. Týmto lakom ponúka Glasurit jeden z najrýchlejších opravárenských procesov na trhu. Navyše, bezfarebný lak 923-610 disponuje tiež vynikajúcimi vlastnosťami schnutia pri 40 °C. Tieto vlastnosti zabezpečujú v autoservisoch a lakovniach rýchlejšie vybavovanie zákaziek, rýchlejšie ďalšie spracovávanie a navyše pomáhajú šetriť aj náklady na energie. Vďaka tomu predstavuje Glasurit 923-610 HS bezfarebný lak, rýchloschnúci podstatný náskok pokiaľ ide o efektívnosť.

Toto zvýšenie efektivity môžu teraz autoservisy a lakovne využiť v širokom spektre aplikácií. Nový bezfarebný lak sa dá veľmi dobre leštiť a dá sa používať nielen na zvislých, ale aj vodorovných dielcoch. Aj čo sa týka aplikácie, dá sa používať podľa potreby. Či už 2 nástreky alebo 1 ½ nástreku – obidva spôsoby poskytujú dokonalý výsledok lakovania a to nielen pri jeho používaní s HVLP striekacími pištoľami, ale aj s RP pištoľami. Vďaka týmto vlastnostiam sa hodí bezfarebný lak 923-610 nielen na rýchle opravy drobných poškodení a jednotlivých dielcov, ale aj na opravu kompletnej bočnej strany automobilu.

Summa-summarum: Autoservisy a lakovne, ktoré používajú tento nový bezfarebný lak, majú významnú výhodu, ktorá sa vo finále oplatí a síce väčšiu efektívnosť vďaka širokým možnostiam použitia, kratšiemu času procesu a ešte nižším nákladom na energie.

ProFit mit Glasurit.

Zdroj: www.glasurit.com

Foto: BASF Coatings GmbH

Späť na titulnú stránku