Hlavné menu:

Glasurit odporúčajú vedúci automobiloví výrobcovia

Glasurit OEM Approvals
15.08.2018

Glasurit odporúčajú vedúci automobiloví výrobcovia

Sotva existuje nejaký výrobca farieb a lakov, ktorý disponuje takým rozsiahlym počtom schválení od výrobcov automobilov ako Glasurit. Doteraz získal 48 schválení od automobilových výrobcov. Medzi nimi sa nachádzajú aj také renomované prvotriedne značky ako Porsche, Daimler alebo Tesla.

Glasurit odporúčajú vedúci automobiloví výrobcovia

Aj v oblasti úžitkových automobilov disponuje Glasurit svojím Radom 68 rôznymi odporučeniami veľkých automobilových výrobcov a firiem ako napríklad Volvo, MAN, Mercedes Benz alebo Deutsche Bahn (DB Bahn). Glasurit Rad 68 získal špeciálne odporučenie aj pre kontakt s potravinami a takisto obstál aj v teste na protipožiarnu ochranu.

Základným predpokladom pre udelenie takéhoto odporučenia medzinárodne pôsobiacimi výrobcami automobilov sú kvalita, služby a celosvetová disponibilnosť produktov Glasuritu. Podstatnú úlohu pritom zohráva vysoká odborná profesionalita v oblasti sériových automobilových farieb a lakov Glasuritu. Výrobca automobilov udelí technické schválenie až po intenzívnych testoch a dôkladnom preverení kontroly kvality, či autoopravárenské laky Glasurit zodpovedajú vysokým nárokom kladeným na prvolakovanie.

Zákazníci partnerských autoservisov a lakovní Glasuritu tak majú istotu, že oprava ich automobilu bude vykonaná v špičkovej kvalite, takpovediac s originálnymi náhradnými dielmi. Autoservisy a lakovne, ktoré pracujú s lakovacími systémami Glasuritu majú tak konkurenčnú výhodu a tým zabezpečený ďalší faktor úspechu.

K zabezpečeniu kvality opravárenského lakovania sú pravidelne školení na špecializovaných školeniach vrátane opravárenských techník priamo na pracoviskách nielen technici spoločnosti BASF, ale aj lakovníci partnerských autoservisov a lakovní. Súčasťou školení sú aj analýza obchodnej činnosti a program optimalizácie procesov Glasurit Ratio Concept Plus, čím je zabezpečené, aby ich vedomosti a znalosti boli neustále na čo najaktuálnejšom stave techniky.

» Schválenia a odporučenia veľkých automobilových výrobcov pre Glasurit

Glasurit odporúčajú vedúci automobiloví výrobcovia

Zdroj: www.toplac.de

Foto: TOPLAC Autolackierbedarf GmbH

Späť na titulnú stránku