Hlavné menu:

Perfektný na drobné poškodenia: nastriekanie sprejom pre dosiahnutie ešte väčšej efektívnosti

14.12.2018
Perfektný na drobné poškodenia: nastriekanie sprejom pre dosiahnutie ešte väčšej efektívnosti
Perfektný na drobné poškodenia: nastriekanie sprejom pre dosiahnutie ešte väčšej efektívnosti Perfektný na drobné poškodenia: nastriekanie sprejom pre dosiahnutie ešte väčšej efektívnosti

Malé a stredné poškodenia – ako sú opravy nárazníkov – patria v súčasnej dobe v autoservisoch a lakovniach k najčastejším opravám. Preto bude čoraz dôležitejšie, aby autoservisy a lakovne práve v tejto oblasti profitovali. Glasurit, prvotriedna značka autoopravárenských farieb a lakov spoločnosti BASF, podporuje autoservisy a lakovne neustálym vývojom nových produktov, ktoré urýchľujú procesy a zároveň sa jednoducho a flexibilne používajú. Produktom Glasurit 151-170 SD UV základový plnič šedý majú odteraz lakovníci k dispozícii osvedčený produkt a to v spreji, ktorý robí opravu predovšetkým drobných poškodení ešte viac hospodárnejšou.

Tento UV základový plnič v spreji sa dodáva pripravený na použitie a je rýchlo po ruke vždy vtedy, keď sa musia malé plochy pripraviť na lakovanie. Tým lakovníci získavajú flexibilitu a šetria svoj čas, nakoľko už nie je potrebná príprava a čistenie striekacej pištole.

UV základový plnič v spreji ponúka vďaka svojmu rýchlemu a jednoduchému procesu tie isté vlastnosti aké má Glasurit 151-170 UV základový plnič šedý. Zabezpečuje veľmi dobrú odolnosť voči korózii a prvotriedny stav vrchného laku. Má vynikajúcu priľnavosť na kovoch a plastoch a tým je ideálnym predpokladom na opravu malých a stredných poškodení, ktoré schnú pomocou žiarenia UV-A lampy. Tento typ sušenia je mimoriadne efektívny a garantuje to, že plastové diely nemenia svoj tvar, nakoľko pri tomto sušení už nevzniká teplo.

Glasurit 151-170 SD UV základový plnič šedý je súčasťou perfektného procesu, ktorý vyvinul Glasurit. Pomocou neho dokážu autoservisy a lakovne dosiahnuť s maximálnou efektívnosťou dokonalý výsledok – a tým sa nastriekanie sprejom stáva profitujúcim.

Zdroj: www.glasurit.com

Foto: Tlačové fotografie BASF Coatings GmbH

Späť na titulnú stránku