Hlavné menu:

AllorA – TOPLAC prezentuje svoju značku

09.12.2019
AllorA – TOPLAC prezentuje svoju značku

Top produkty za atraktívne ceny

Už od roku 1990 je TOPLAC spoľahlivým partnerom pre lakovnícke, karosárske a priemyselné firmy. Vďaka našim skúsenostiam z oblasti lakovníctva je TOPLAC uznávanou značkou pre profesionálne riešenia „vo všetkom čo sa týka farieb a lakov“.

AllorA – spoznajte rozdiel!

Pod značkou AllorA vám ponúkame alternatívne produkty z oblastí farieb a lakov, príslušenstva a pomôcok pre lakovne, starostlivosti o automobily a technického vybavenia autoservisov a lakovní, ktoré zodpovedajú nárokom ich užívateľov bez toho, aby museli robiť kompromisy čo sa týka kvality alebo ceny.

V súčasnosti je sortiment produktov značky AllorA zostavený tak široko, aby bolo možné vyhovieť takmer kompletným radom produktov požiadavkám od samostatne podnikajúcich živnostníkov až po väčšie lakovne.

Súčasne sa AllorA prezentuje nie ako značka produktov pre lakovne s nízkonákladovým rozpočtom, ale ako cenová alternatíva k prvotriednym produktom s vysokou kvalitou. Sortiment produktov AllorA sa neustále doplňuje, rozširuje a zdokonaľuje. Spoločnosť TOPLAC využíva v tomto procese nielen svoje vlastné skúsenosti z testovania produktov, ale dbá a realizuje aj požiadavky svojich zákazníkov a trhu.

Či už ste profesionálny priemyselný podnik, lakovňa a karosáreň, vyučený remeselník alebo máte lakovanie ako vaše hobby – presvedčte sa o top pomere cena-výkon bez toho, aby bolo potrebné znižovať nároky na kvalitu. Všetky produkty sú vyrábané prevažne v Nemecku alebo v európskych krajinách.

Výhody:

Široký sortiment

Je jedno, či ide o lakovacie produkty alebo príslušenstvo a pomôcky potrebné pri lakovaní, stroje a nástroje, technické vybavenie autoservisov a lakovní alebo politúry a produkty pre starostlivosť o automobily – AllorA ponúka profesionálnu kvalitu.

Top kvalita

Nerobte žiadne kompromisy čo sa týka kvality. Spoločnosť TOPLAC pravidelne testuje AllorA produkty a neustále ich zdokonaľuje. Využíva pri tom aj svoje vlastné skúsenosti a poznatky z remeselníctva a priemyslu.

Top ceny

Značka AllorA si nevyžaduje, v protiklade s veľkými prvotriednymi značkami, špeciálny predajný tím a z hľadiska nákladov náročné marketingové aktivity – a to dôsledne dodržiavame. Takto dosiahnuté úspory vám dokážeme ďalej poskytovať. Tým, samozrejme, šetríte vaše finančné prostriedky.

Prezentácie na veľtrhoch

2018 Automechanika – Frankfurt am Main, Nemecko

2018 Automechanika – Frankfurt am Main, Nemecko

Zaujímavé majstrovské kúsky zo sortimentu AllorA ako napr. ionizačná pištoľ IONSTAR a sortiment infračervených žiaričov boli vystavované už aj na medzinárodných výstavách.

2019 Autopromotec – Bologna, Taliansko

2019 Autopromotec – Bologna, Taliansko

Prvá medzinárodná účasť na výstave

Prvá medzinárodná účasť na výstave

 

Zdroj: www.toplac.de

Foto: Tlačové fotografie TOPLAC Autolackierbedarf GmbH

Späť na titulnú stránku