Hlavné menu:

Exkluzívne partnerstvo s Jaguar Land Rover v Európe

06.09.2019
Techno-Classica 2019
Techno-Classica 2019 Techno-Classica 2019

Európska centrála spoločnosti Jaguar Land Rover (JLR) uzavrela v máji 2019 kooperačnú zmluvu s Glasuritom, prvotriednou značkou autoopravárenských farieb a lakov spoločnosti BASF. Obaja zmluvní partneri sa v nej dohodli na úzkej a dlhodobej spolupráci, ktorá oveľa viac prekračuje štandardy obvyklé v tejto branži. Spoločnosť BASF sa tak stala výhradným preferovaným partnerom JLR pre farby a laky.

Týka sa to nielen dodávok opravárenských farieb, lakov a systémov pre vyhľadávanie odtieňov, ale aj na mieru šitého softvéru Manager, dodávaného prostredníctvom vybraných dodávateľov služieb Outsorc a Auto Skills International pre JLR a to za účelom ďalšieho rozvoja, zdokonaľovania a realizácie celosvetového programu JLR Global Body & Paint Programm, zameraného na karosárne a lakovne v Európe.

Rozhodujúcim faktorom pre túto voľbu bola rozsiahla podpora, ktorú dokáže garantovať Glasurit v rámci Európy. K nej sa radia nielen spoločnosťou Jaguar Land Rover celosvetovo schválené prvotriedne Glasurit lakovacie produkty, ale aj nelakovacie produkty a príslušenstvo, s ktorými dokážu lakovne opravovať škody maximálne efektívne a v súlade s najvyššími štandardmi. JLR ale predovšetkým presvedčilo široké portfólio riešení a služieb Advanced Business Solutions (ABS), ktoré zahŕňajú školenia a rôzne nástroje nielen na rast a rozvoj autoservisov a lakovní, ale aj v obchodnej činnosti.

Oliver Birk, riaditeľ BASF Global Key Account Management Autoopravárenské farby a laky, vysvetľuje: „Obidve spoločnosti - Jaguar Land Rover aj BASF - sa usilujú o podporu a ďalší rozvoj svojich obchodných partnerov. Európsky program JLR Body & Paint Programm pre karosárne a lakovne je vyvážený koncept, ktorý sa zameriava v prvom rade na infraštruktúru v lakovni (napr. plánovanie technických zariadení, vybavenie nástrojmi a pomôckami, technický súlad resp. zhoda). Odborníci z Glasuritu budú spolu s JLR programovými manažérmi zo spoločností Outsorc a Auto Skills International nápomocní autoservisom a lakovniam na ich ceste k väčšej ziskovosti. S naším portfóliom poradenstva Advanced Business Solutions budeme posudzovať efektívnosť, kontrolu výkonnosti a vývoj obchodnej činnosti. Riadiaci a vedúci pracovníci lakovní tak budú dostávať zodpovedajúce nástroje, individuálne poradenstvo a plány opatrení, aby dokázali zdokonaľovať svoje lakovne a autoservisy a mohli tak získavať stále nové obchodné príležitosti!“.

Svojím inovatívnym partnerstvom zabezpečujú Glasurit a JLR Europe to, že sa bude všade dosahovať jednotný, vysoký medzinárodný štandard, ktorý bude garantovať maximálnu kvalitu opráv a najefektívnejšie procesy v celej európskej sieti autoservisov a lakovní JLR.

Zdroj: www.glasurit.com

Foto: Tlačové fotografie BASF Coatings GmbH

Späť na titulnú stránku