Hlavné menu:

Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP

Jeden základový plnič na všetky podklady
24.01.2019
Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP
Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP

Produkty, ktoré sa dajú flexibilne používať, pomáhajú autoservisom a lakovniam zaoberajúcimi sa opravami úžitkových a nákladných vozidiel v tom, aby svoje procesy realizovali efektívnejšie a postupovali ešte hospodárnejšie. Glasurit, prvotriedna značka automobilových farieb a lakov spoločnosti BASF preto vyvinul nový Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP, ktorý autoservisom a lakovniam ponúka nielen špičkový, ale aj trvácny základový plnič, ktorý má značnú antikoróznu ochranu a predstavuje alternatívu k produktom, obsahujúcim chromáty. Jeho špecifické vlastnosti ho zároveň robia “všemajstrom“ v autoservisoch a lakovniach, opravujúcich nákladné a úžitkové automobily.

Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP vynikajúco priľne na všetky podklady a vďaka svojmu vysokému podielu pevných častíc sa dá flexibilne používať nielen v dvojvrstvovej, ale aj v trojvrstvovej skladbe lakovania. Tým vytvára perfektný základ nielen pre prvotriedne, ale aj dlhodobé a trvácne lakovanie. Glasurit 801-705 CV HS základový plnič EP sa môže dotónovavať Glasurit 568-408 CV základovou tónovacou pastou tak, aby zodpovedal neskoršie nanášanému odtieňu vrchného laku.

Tento Glasurit koncept stupňov šedosti zabezpečuje nielen vysokú presnosť odtieňa, ale aj ešte väčšiu efektívnosť procesu lakovania a to vďaka zníženiu spotreby vrchného laku.

Glasurit týmto novým HS základovým plničom zabezpečuje aj to, že autoservisy a lakovne, vykonávajúce opravy úžitkových a nákladných vozidiel, budú spĺňať platné predpisy, nariadenia a smernice o životnom prostredí a súčasne získajú tak produkt, ktorý budú môcť flexibilne používať a rýchlo docieliť požadovaný výsledok lakovania.

Zdroj: www.glasurit.com

Foto: Tlačové fotografie BASF Coatings GmbH

Späť na titulnú stránku