Hlavné menu:

Glasurit sa opäť stal pre BMW odporúčaným dodávateľom v 44-och krajinách sveta

29.04.2020

Glasurit®, prvotriedna značka autoopravárenských farieb a lakov spoločnosti BASF, je aj naďalej odporúčaný ako dodávateľ riešení lakovania farieb a lakov pre spoločnosť BMW a to v 44-och krajinách sveta, v ktorých je tento automobilový výrobca zastúpený. Glasurit tak zostáva aj v roku 2020 u všetkých BMW koncesionárov, predajcov a autorizovaných servisov schváleným dodávateľom na opravy poškodení laku automobilov BMW a Mini.

Dohoda zahŕňa dynamické portfólio Glasuritu, od farieb a lakov cez školenia a digitálne koloristické riešenia až po pomôcky a nástroje Glasuritu pre sofistikovaný manažment vedenia a riadenia lakovne. «Táto nová dohoda s BMW je dôkazom globálnej sily a renomé Glasuritu ako spoľahlivého obchodného partnera,» hovorí Uwe Bauschulte, zastávajúci pozíciu Global Key Account Management BMW Group v spoločnosti BASF Automotive Refinish Coatings Solutions. «Sme presvedčení, že naša odborná profesionalita vo veciach farieb, lakov a koloristiky bude spĺňať všetky nároky nielen stálych ale aj nových zákazníkov BMW».

Vodou riediteľné produkty Glasurit sú dokonalým riešením pre každé vozidlo a každý odtieň: majú vynikajúcu kryciu schopnosť, jednoducho sa aplikujú a umožňujú tak dosiahnuť optimálny čas procesu. Glasurit Rad 90 je preferovaným automobilovým lakom nielen pre Uni odtiene, ale aj pre metalízové farby a farby so špeciálnymi efektmi a garantuje vždy optimálny výsledok opravy.

Ako súčasť celkovej ponuky pre BMW ponúka Glasurit celý rad digitálnych pomôcok a nástrojov pre manažment koloristiky, ako napríklad integrovaný Color Profi Systém. Pomocou zariadenia RATIO Scan 12/6, prenosného spektrofotometra novej generácie od Glasuritu, ktorý meria a optimalizuje odtiene farieb automobilov presne, rýchlo a jednoducho, sa dajú milióny receptúr farieb zreprodukovať prakticky, jednoducho a rýchlo.

Zdroj: www.glasurit.com

Foto: Tlačová fotografia BASF Coatings GmbH

Späť na titulnú stránku