Hlavné menu:

Informácie pre zákazníkov a obchodných partnerov – COVID-19

23.03.2020

Vážené dámy a páni, milí zákazníci a priaznivci Toplac-u,

všetci zdieľame neisté pocity z momentálnej situácie. Takéto niečo sme ešte nezažili.

Ako iste viete, jednotlivé vlády európskych krajín prijímajú postupne ďalšie a ďalšie opatrenia na zamedzenie šírenia vírusu Covid-19.

Toplac SK podporuje tieto opatrenia. Veríme, že sa čoskoro vrátime do bežného života. Našou prioritou je najvyššie bezpečie a udržanie zdravia našich zamestnancov, kolegov a partnerov, a zároveň poskytovanie všetkej potrebnej podpory našim obchodným partnerom. Naši obchodní zástupcovia a technici Vám pomôžu a – z dôvodu obmedzenia osobného kontaktu – sú Vám k dispozícii telefonicky alebo prostredníctvom emailu.

Náš zákaznícky servis sa nezastavil a stále fungujeme. Kolegovia zo zákazníckeho servisu zaisťujú rozosielky zo skladu a prostredníctvom kuriérov Vám rozposielame Vaše objednávky. Radi Vás informujeme o aktuálnej dostupnosti tovaru. Aby sme dosiahli čo najvyššiu mieru efektivity, prosíme Vás, aby ste nám oznámili akúkoľvek informáciu týkajúcu sa obmedzenia Vašej činnosti, prijímania tovaru alebo iných zmenách.

Ako importér Glasuritu sa do veľkej miery opierame o technickú podporu zo zahraničia a citlivo sledujeme medzinárodné dodávky tovaru. Ide o celosvetovú záležitosť, naši kolegovia vo výrobe a technických laboratóriách sú aj napriek redukovanému stavu, počas práce z domu alebo v obmedzenom režime pripravení pomôcť. Aj keď sa náš svet trošku spomalí.

Sme presvedčení, že túto náročnú dobu prekonáme. Sme pripravení vyštartovať s Vami opäť na plný výkon.

Prajeme Vám, Vašim rodinám a všetkým kolegom pevné zdravie a tešíme sa na Vás,

Za všetkých zamestnancov Toplac SK, s.r.o.

Ing. Ľubica Hromá
Obchodná riaditeľka Toplac SK, s.r.o.

Na stiahnutie: pdf Informacie-pre-zakaznikov-a-obchodnych-partnerov-COVID-19.pdf92 kB

Späť na titulnú stránku